• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
21°

Hizbullah Haberleri

Hizbullah haberleri ve güncel Hizbullah gelişmeleri, Hizbullah ile ilgili tüm video, Hizbullah fotoğrafları ve Hizbullah haberleri Gazete Münevver sitemizde


Dünya

Taşınabilir çağrı cihazlarına sızıp patlatması sonucu çok sayıda kişinin yaralandığı duyuruldu. Hizbullah’ın çağrı cihazlarının patlaması sonucu aralarında İran’ın Lübnan Büyükelçisi...

Dünya

İsrail'in Hizbullah başkomutanı Fuad Şükrü'yü öldürmesi sonrası beklenen kriz patladı. İsrail, Hizbullah'ın olası saldırısına karşı Lübnan'a "önleyici" vuruş düzenledi.

Dünya

Hayom gazetesi, Netanyahu'nun sahil kenarındaki yazlığının yakınlarında Hizbullah tarafından fırlatılan keşif İHA'sının uçuş gerçekleştirdiğinden şüphelenildiğini yazdı.

Güncel

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, G7 dışişleri bakanlarına, İran ve Hizbullah'ın en erken bugün İsrail'e saldırabileceğini söyledi.

Dünya

Lübnan Hizbullah'ı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, salı günü Beyrut'ta İsrail bombalaması ile ölen Fuad Şükrü'nün cenazesinde video mesaj yayınladı.

Dünya

İsrail'in Beyrut'ta bir binaya düzenlediği hava saldırısında hedef aldığı Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Fuad Şükür'ün hayatını kaybettiği doğrulandı.

Dünya

Tahran'da İsrail suikastı ile hayatını kaybeden Hamas lideri İsmail Haniye için Lübnan'da faaliyet yürüten Hizbullah'tan açıklama yayınlandı.

Politika

HÜDAPAR, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Cemal Çınar'ı aday gösterdi. Çınar, eski Hizbullah Şanlıurfa/Hilvan sorumlusu olarak biliniyor.

Dünya

İsrail tarafından Lübnan’ın güneyine düzenlenen SİHA saldırısında, Hizbullah’ın üst düzey komutanlarından Wissam Tawil öldürüldü.

Dünya

Hizbullah'ın açıklamasında Beyrut'ta, örgütün kalesinde Hamas'ın 2 numarası Salih Aruri'nin öldürülmesine yanıt verildiği belirtildi.

Dünya

Lübnan merkezli Şii direniş örgütü Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah, Hamas'ın iki numarası Aruri'yi Beyrut'un güneyinde öldüren İsrail'i uyardı.

Dünya

İsrail ordusunun Gazze'ye ve Güney Lübnan'a yaptığı saldırılar sonrası Hizbullah hareketi Birket Risha'da İsrail piyade birliklerini hedef aldı.