• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
21°

TİP Hatay Milletvekili Haberleri

TİP Hatay Milletvekili haberleri ve güncel TİP Hatay Milletvekili gelişmeleri, TİP Hatay Milletvekili ile ilgili tüm video, TİP Hatay Milletvekili fotoğrafları ve TİP Hatay Milletvekili haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

Can Atalay, AYM kararına rağmen vekilliğinin düşürülmesine ilişkin Meclis'te yapılan ve AKP'lilerin saldırısına sahne olan oturumla ilgili açıklama yaptı.

Politika

AYM'yi hedef alan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, AYM'nin yapısının değiştirilmesi gerektiğini savundu.

Politika

AYM Üyesi Kenan Yaşar, sosyal medya hesabından bir hikaye paylaşarak Yargıtay'ın skandal Can Atalay kararına gönderme yaptı.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AYM'nin Can Atalay hakkında ikinci kez hak ihlali kararı vermesi hakkında paylaşım yaptı.

Politika

TİP Hatay vekili Can Atalay'ın davasına bakan mahkemenin başkanının ve heyetin artık yerlerinde olduğu ve dosyayı aldığı öğrenildi.

Politika

CHP’li Özel, AYM'nin ikinci kez hakkında ihlal kararı verdiği Can Atalay'ın tahliye edilmesinin Anayasa'nın gereği olduğunu söyledi.

Politika

Yargıtay'ın suç duyurusu 9 AYM üyesini kapsıyor. AYM'nin 15 üyesi var. Soruşturma iznini 10 üyeli AYM Genel Kurulu verecek.

Politika

AYM’nin tutuklu TİP Hatay vekili Can Atalay hakkında verdiği ihlal kararına uyulmamasına hükmeden Yargıtay, Atalay'ın vekilliğinin de düşürülmesini istiyor.

Politika

Avukatlar, Ankara Adliyesi önünde Atalay ve Kışanak’ın yargı kararlarına ve yasalara rağmen tahliye edilmemesine tepki gösterdi.