• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.270 %1.79
22°

İsrail ordusu Haberleri

İsrail ordusu haberleri ve güncel İsrail ordusu gelişmeleri, İsrail ordusu ile ilgili tüm video, İsrail ordusu fotoğrafları ve İsrail ordusu haberleri Gazete Münevver sitemizde


Dünya

Açıklamada,"Hamas'ın Gazze Şeridi'nde yeraltı altyapısına karşı operasyon düzenlenmektedir" ifadelerine yer verildi.

Dünya

İsrail ordusunun, gece geç saatlerde Gazze Şeridi'nin orta kesimi ile güneyindeki kentlere düzenlediği saldırılarda en az 15 Filistinlinin hayatını kaybettiği...

Dünya

İsrail askerleri, Hamas ile esir takası mutabakatı kapsamında serbest bırakılması beklenen yakınlarını Ofer Hapishanesi çevresinde bekleyen Filistinlilere yarım saatte 3...

Dünya

İsrail ordusunun Gazze’deki Endonezya Hastanesine saldırısı sonucu en az 12 Filistinli hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.

Dünya

Husilerin, İsrail'e ait bir yük gemisine el koyduğu ileri sürüldü. İsrail ordusu ise, geminin Türkiye'den yola çıktığını bildirdi.

Dünya

İsrail'in Gazze'ye karadan düzenlediği saldırılarda ölen asker sayısı 57'ye çıktı.

Dünya

İsrail ordusu, Gazze Limanı'nda kontrolü ele geçirdiğini duyurdu.

Politika

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki Şifa Hastanesine, içeride silahlı Filistinli direnişçiler bulunduğu iddiasıyla saldırı başlattı.

Dünya

İsrail devlet televizyonu KAN, İsrail askerlerinin Gazze'deki Filistin Parlamentosu binasını işgal ettiklerini gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Dünya

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, askerlerinin Gazze şehrinin merkezine girdiğini ve Hamas lideri Yahya Sinwar'ın 'sığınakta kapana kısıldığını' öne sürdü.

Politika

Gallant, İsrail ordusunun “Gazze şehrine hem güneyden hem de kuzeyden saldırdığını ve yerleşim bölgelerine girdiğini” ifade etti.

Dünya

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik saldırılarında en az 9.061 Filistinli öldürüldü.