Eski Denizbank Şube Müdürü olan sanık Seçil Erzan'ın gözaltına alınmadan önce kırdığı iddia edilen telefonunda yer alan mesaj kayıtlarına ilişkin 553 sayfalık bilirkişi raporu gün yüzüne çıktı.

Kayıtlarda, Seçil Erzan ile Fatih Terim, Atilla Baltaş, Arda Turan, Selçuk İnan ve Emre Çolakoğlu'nun da aralarında bulunduğu bazı müştekilerin mesajları yer aldı.

T24'ün yer verdiği bilgilere göre; Sanık Erzan'ın Terim'e, "Hocam günlük yaptırdım, kulüp yarın gönderirse 4'e tamamlayıp kalan tutarı fonda diğer harcamalar için tutarız diye" yanıtını verdiği, Terim'in ise Erzan'a, "20 bin doları buradan mı aldık?" şeklinde mesaj gönderdiği belirtildi.

1-18

TERİM: TAMAM SEÇİL HANIM, SİZ NASIL KARAR VERDİYSENİZ ÖYLEDİR

Mesaj kayıtlarının devamında Erzan'ın Terim'e, "4 milyon 67 bin 412 lira dönüşümüz vardı. 177 bin 834 lira için elden aldırdım. Kalan 3 milyon 889 bin 577 lirayı günlük yaptırdım, kulüp gönderdiğinde bugün yarın bu tutara ekler bağlarız. Ayırmamız gereken tutarı fona atarız hocam" yanıtını verdiği kaydedildi.

Terim'in Erzan'a, "Tamam Seçil Hanım, siz nasıl karar verdiyseniz öyledir tamam" ifadesini yazdığı mesajlarda, sanığın da 5 Ekim 2021'de Terim'e, maaşının farklı bir bankaya yatırıldığını ve parasını söz konusu bankadan Denizbank hesabına aktarttığını anlattığı ifade edildi.

2-23

Rapordaki kayıtlara göre, mesajların devamında sanık Erzan'ın ifadeleri şöyle:

"Dün 20 bin dolar aldıktan sonra kalan bakiyeyi günlük yapmıştım. Bunu ne kadar bağlayalım, maaştan üzerini kaça tamamlayalım? Ne dersiniz? Toplam şu anda maaş artı fonda 2 milyon 285 bin lira bakiyemiz mevcut. (Dün günlük vadeli yaptığımız da 3 milyon 892 bin lira var. Bunu 4'e tamamlamamı ister misiniz?) Kalanı harcamalar için ayırabiliriz."

Narin Güran cinayeti soruşturmasında aydınlatılmayı bekleyen 18 dakikalık sır perdesi Narin Güran cinayeti soruşturmasında aydınlatılmayı bekleyen 18 dakikalık sır perdesi

TERİM, ERZAN'A HESAP HAREKETLİLİĞİNİ VE ABD'YE GÖNDERİLMEYEN PARAYI SORMUŞ

Fatih Terim'e 10 Ekim 2022'de bankadan hesaplarına ilişkin bilgilendirme mesajları geldiği, söz konusu hesap hareketlerinin neye ilişkin olduğunu sanığa sorduğu görülen mesajlarda, Terim'in 3 Mart 2023'te ise maaşların ödenmediğini ve Erzan'a ABD'ye göndermesini istediği paranın gönderilmediğini ifade ettiği aktarıldı.

Raporda, bu mesaj üzerine sanığın Terim'e, "Çok özür dilerim, sonuna kadar bu işlemlerle ilgilendim hocam. Yurt dışı ödemeleri bir gün valörlü geçiyor. Diğer ödemeler 17.00'de yapıldı ve ben teyit ettim, çok çok üzüldüm hocam" yanıtını verdiği belirtildi.

Editör: Selda Manduz