Güncel

MasterChef All Star'da yine tartışma çıktı: 'Ne biçim konuşuyorsun sen?'

MasterChef All Star'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde Bursa'da ödül oyunu oynandı. Ödül oyununda Mavi Takım yarışmacıları arasında tartışma çıktı.

Abone Ol

MasterChef All Star'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde yarışmacılar 100 bin TL'lik ödül oyununu kazanmak için mücadele etti.

Bursa'da gerçekleştirilen ödül oyununda Eren'in kaptanlığında yarışan Mavi Takım yarışmacıları arasında tartışma çıktı. Geçtiğimiz gün Esra ile tartışan Sergen bu kez de Hasan ve Eren ile tartıştı. Eren'in malzeme istemesi ve Sergen'in 'Yapamam' demesinin ardından tartışma büyüdü.

Sergen'in Hasan'a "Bizim de tatlı yetişmez. Allah belanı vermesin Hasan" demesine tepki gösteren Hasan, "Her lafı sen söyleyebiliyorsun. Ne biçim konuşuyorsun sen?" ifadesini kullandı.

Sergen ise Hasan'a "Herkes işine baksın" diye yanıt verdi. Takım arkadaşlarının ikiliyi farklı kenarlara çekmesi ile tartışma sona erdi.  

Tartışmanın ardından birçok sosyal medya kullanıcısı "Artık yemeklere mi baksak?", "Bakalım yine ne olacak?" gibi yorumlar yaptı.

ÖDÜL OYUNUNU KIRMIZI TAKIM KAZANDI

MasterChef Türkiye'de ödül oyununda Kırmızı Takım kazanarak bireysel oyuna gitti. Tahsin, Dilara, Barbaros Kıvanç arasında ödül oyunu oynandı.

Ödül oyununu kazanan yarışmacı Barbaros oldu.