• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.270 %1.79
22°

Yargıtay 3. Ceza Dairesi Haberleri

Yargıtay 3. Ceza Dairesi haberleri ve güncel Yargıtay 3. Ceza Dairesi gelişmeleri, Yargıtay 3. Ceza Dairesi ile ilgili tüm video, Yargıtay 3. Ceza Dairesi fotoğrafları ve Yargıtay 3. Ceza Dairesi haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

EMEP Genel Başkan Yardımcısı Selma Gürkan hakkında “terör örgütü propagandası yapma” suçundan verilen ceza Yargıtay 3. Ceza Dairesi tarafından bozuldu.

Politika

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Yargıtay üyeleri ve AKP ile MHP yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Politika

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesince verilen ikinci ihlal kararının hukuki değeri olmadığına ve Anayasa Mahkemesi'nin kararına...

Politika

Can Atalay kararına uyulmaması kararı veren Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin, DTK davasında verdiği bir karara da yerel mahkeme uymadı.

Politika

AYM'nin Can Atalay için verdiği hak ihlali kararını tanımayan Yargıtay'ın AYM üyeleri hakkındaki suç duyurusuna ilişkin savcı görevlendirildi.

Politika

Anayasa Hukukçusu ve eski CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, "yargı krizi" hakkında konuştu.

Politika

Can Atalay hakkında AYM kararına uymayan Yargıtay 3. Ceza Dairesi, 'FETÖ'den ihraç savcıya atıf yaptı.

Politika

AYM’nin tutuklu TİP Hatay vekili Can Atalay hakkında verdiği ihlal kararına uyulmamasına hükmeden Yargıtay, Atalay'ın vekilliğinin de düşürülmesini istiyor.

Politika

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, AYM'nin tutuklu vekil Can Atalay hakkında hak ihlali kararına uyulmamasına hükmeden Yargıtay'ın kararını "doğru" buldu.