• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.270 %1.79
22°

Şırnak Haberleri

şırnak haberleri ve güncel şırnak gelişmeleri, şırnak ile ilgili tüm video, şırnak fotoğrafları ve şırnak haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Silopi'de meydana gelen patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiğini 2'si ağır 8 kişinin yaralandığını duyurdu.

İşçi Sendika

Şırnak'ta Gabar Dağı'nda petrol arama sahasında sondaj kulesi devrildi.

Güncel

Şırnak Valiliği, 7 bölgenin 15 gün süreyle "geçici özel güvenlik bölgesi" ilan edildiğini ve bu bölgelere girişlerin yasaklandığını duyurdu.

Politika

Şırnak Valiliği, merkez ve ilçelere bağlı 14 bölgenin 15 gün süreyle ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildiğini duyurdu.

Politika

DEM Parti’nin 10 kentte büyükşehir ve ilçe belediye eşbaşkan adayları ile meclis üyelerini belirlemek amacıyla yaptığı halk yoklaması sona erdi.

Güncel

Ahmet Gün'ün öldürülmesi ve oğlu Abdurrahim Gün'ün yaralanmasıyla ilgili soruşturmada korucu Sıddık Babat ve Abubekir Babat’ın teslim olduğu ve tutuklandığı...

Politika

Şırnak kent merkezindeki seçmen sayısı yerel seçimlerin yaklaştığı son 5 ay içerisinde 8343 kişi arttı. Bu seçmenlerden 4368’i 23’üncü Jandarma...

Politika

Şırnak'ta silahlı saldırıda yaşamını yitiren DEM Partili Ahmet Gün'ün ailesinin avukatı Özüm Vurgun "Faillerin yakalanmamaları korundukları anlamına gelmekte" dedi.

Politika

Roboski köyünde savaş uçaklarının bombardımanı sonucu hayatını kaybeden 34 kişi, katliamın yıl dönümünde mezarları başında anıldı.

Politika

DEM Parti yöneticisi Ahmet Gün cinayetine ilişkin haklarında yakalama kararı bulunan üç kişinin ise dokuz gündür yakalanmadığı öğrenildi.

Politika

DEM Parti yöneticisi babası Ahmet Gün’ün vefat ettiği silahlı saldırıda yaralanan ve hastanede tedavisi süren Abdurrahim Gün, olaydan eski korucu...

Güncel

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Kuran yırtan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.