• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.265 %1.57
22°

Özak Tekstil işçileri Haberleri

Özak Tekstil işçileri haberleri ve güncel Özak Tekstil işçileri gelişmeleri, Özak Tekstil işçileri ile ilgili tüm video, Özak Tekstil işçileri fotoğrafları ve Özak Tekstil işçileri haberleri Gazete Münevver sitemizde


İşçi Sendika

Özak işçileri, "Pazar günü gerçekleştireceğimiz eyleme kölece çalışma koşullarına mahkum edilen işçileri davet ediyoruz" dedi.

İşçi Sendika

Emek ve demokrasi güçleri eylemlerini İstanbul’a taşıyan Özak Tekstil işçilerinin direnişini güçlendirmek amacıyla “Özak Tekstil işçileriyle dayanışma platformu” kurdu.

İşçi Sendika

Mehmet Türkmen, "Pazartesi gününden itibaren direnişi İstanbul'daki Özak Holding'in merkezinin önüne taşıma kararı aldık" dedi.

Politika

Direniş alanından Meclise kadar her yerde seslerini duyurmaya çalışan Özak Tekstil işçileri bugün yine direniş alanından seslendi.

İşçi Sendika

42 gündür direnişi sürdüren Özak tekstil işçileri Rabia Meydanı’nda bir araya gelerek üretim yaptıkları uluslararası markalara seslendi

Ankara'da Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye Urfa'dan Özak Tekstil işçileri, Antep'ten Şireci ve Akınel, Düzce'den Pekintaş, Gebze'den Corning, İzmir'den Agrobay...

Urfa'da 27 gündür direnişte olan Özak işçileri, Emek Partisi'nin yarın Ankara'da yapılacak olan kongresine katılmak üzere yola çıktılar.

Özak Tekstil işçileriyle birlikte tazyikli suya maruz kalan Sevda Karaca, Meclis kürsüsüne gazlanan ve çamurlanan paltosuyla çıktı.

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi, BİRTek-SEN üyesi Özak Tekstil işçilerinin direnişinin 23'üncü gününde işçilere destek vermek için 'Tekstil...

Urfa’da sendikalaşma mücadelesi yürüttükleri için işten çıkarılan Özak Tekstil emekçilerinin başlattığı direniş, 22. gününde devam ediyor.

Özak Tekstil işçileri, sabah jandarma tarafından yapılan saldırıları protesto etmek amacıyla yeniden toplandı. Açıklama sonrası BİRTEK-SEN Başkanı Mehmet Türkmen ve...

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen, sendikanın örgütlenme uzmanları Deniz Kar ve Mazlum Ayçiçek'in de olduğu 22 kişi gözaltına alındı.