• DOLAR 34,12 %0.03
  • EURO 38,03 %0.14
  • ALTIN 2.800,23 %-0.09
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.392 %3.33
21°

Ön seçim Haberleri

ön seçim haberleri ve güncel ön seçim gelişmeleri, ön seçim ile ilgili tüm video, ön seçim fotoğrafları ve ön seçim haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

DEM Parti'nin yerel seçim hazırlıkları ve ön seçim süreci, Kürt hareketinde yeni ve dinamik bir dalga yarattı.

Politika

DEM Parti, belediye eşbaşkan adaylarını belirlemek için Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi ile Urfa'nın Suruç ve Bozova ilçelerinde önseçime gidiyor.

Politika

DEM Parti’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkan adaylarını belirlemek için yaptığı ilk tur seçim iptal edildi.

Politika

Ahmet Türk, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlığı için yaptığı aday adaylığı başvurusunu birinci turda seçilememesi gerekçesiyle çekti.

Politika

DEM Parti’nin 10 kentte büyükşehir ve ilçe belediye eşbaşkan adayları ile meclis üyelerini belirlemek amacıyla yaptığı halk yoklaması sona erdi.

Politika

DEM Parti'de belediye eşbaşkanlarını belirlemek için yapılan ön seçimlerde ilk tur sonuçları belli oldu. Birçok yerde seçimler ikinci tura kaldı.

Politika

DEM Parti'nin Hakkari Belediyesi eşbaşkan adaylarının belirlemek için yaptığı ön seçim, aday adayların yüzde 50 barajını aşmaması üzerine seçim ikinci...

Politika

DEM Parti, aday belirleme çalışmaları kapsamında yaklaşık 90 merkezde düzenlenen ön seçimlerin büyük kısmının bugün yapıldığını, 100 binden fazla delegenin...

Politika

HEDEP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, yerel seçimlerde aday tartışmaları için ön seçime girmeyenlerin aday olamayacağını belirtti.