• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.265 %1.57
22°

Mansur yavaş Haberleri

mansur yavaş haberleri ve güncel mansur yavaş gelişmeleri, mansur yavaş ile ilgili tüm video, mansur yavaş fotoğrafları ve mansur yavaş haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

ORC Araştırma'nın yeni anketinde katılımcılara, "CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?" sorusunu yöneltti.

Politika

Yavaş, “Doğrudan doğruya Türk milliyetçisiyiz bunu herkes bilsin. Kaldırılan T.C. tabelalarını geldiğimiz hafta yerine çaktık” diye konuştu.

Politika

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı. İstanbul ile birlikte en yakından izlenecek kentlerin başında Ankara geliyor.

Politika

AKP'nin, ABB başkan adayı olarak, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u aday göstereceği aktarıldı.

Politika

Peş peşe istifaların yaşandığı İYİ Parti'de bir kriz de Ankara yönetiminde çıktı. İYİ Parti'nin Ankara'daki 4 ilçe başkanı görevden alındı.

Politika

ABB Başkanı Yavaş, cumhurbaşkanı adayı olmadıkları gerekçesiyle kendisi ve İBB Başkanı İmamoğlu'nu korkak olmakla suçlayan Akşener'e yanıt verdi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında şair Hüseyin Nihal Atsız'ın bir şiirini okudu.

Politika

İYİ Parti GİK Toplantısı’nda CHP ile işbirliğine "Hayır" diyen üyeler, “2019’daki başarıda yok sayıldık” ve “Masadan kalktığımızda Yavaş ve İmamoğlu...

Politika

İYİ Parti kurucularından Koçak, Akşener'in kendisine "'Devletten yüksek abiler geldi, ‘Mansur Yavaş’ı aday gösterin’ talebinde bulundular" dediğini açıkladı.

Politika

Özel, "Mansur Yavaş, Meral Akşener'e selamlarımı iletti, Ankara için bir işbirliği talebinde bulunmadı" dedi.

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Yavaş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada ‘Genel...