• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.013 %0.02
  • ETHERIUM 2.287 %2.53
22°

İYİ Parti Genel Başkanı Haberleri

İYİ Parti Genel Başkanı haberleri ve güncel İYİ Parti Genel Başkanı gelişmeleri, İYİ Parti Genel Başkanı ile ilgili tüm video, İYİ Parti Genel Başkanı fotoğrafları ve İYİ Parti Genel Başkanı haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Cengiz Topel Yıldırım olduğunu açıkladı.

Politika

Sinan Ateş suikastıyla ilgili konuşan Akşener, "Geçmişte siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi. Onun için hiçbirimiz korkmadık ama o çocuğun...

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AYM'nin Can Atalay hakkında ikinci kez hak ihlali kararı vermesi hakkında paylaşım yaptı.

Politika

ABB Başkanı Yavaş, cumhurbaşkanı adayı olmadıkları gerekçesiyle kendisi ve İBB Başkanı İmamoğlu'nu korkak olmakla suçlayan Akşener'e yanıt verdi.

Politika

Akşener’in talebi üzerine istifa eden İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan bugün 7 İYİ Partili üye tarafından yeniden göreve...

Politika

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in büyükşehir belediyelerine yönelik eleştirileri hakkında konuştu.

Politika

Akşener'in özel kalemi Esma Bekar tarafından kendisine herhangi bir dava açılmadığını belirten Dikbayır, "Ben de dört gözle bekliyorum. Şu ana...

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında şair Hüseyin Nihal Atsız'ın bir şiirini okudu.

Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yerel seçimlerde ittifak teklifinde bulundu.

Politika

Öcalan, Akşener'in "Talebesiyim" dediği Teoman Koman'ın CIA'dan maaş aldığını ileri sürmüştü.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eşi ve oğlunun hesaplarının kontrol edildiğinin gayri resmi olarak kendisine iletildiğini söyledi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın tahliyesine ilişkin açıklamalarda bulundu.