• DOLAR 34,12 %0.03
  • EURO 38,03 %0.14
  • ALTIN 2.800,23 %-0.09
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 60.789 %1.32
  • ETHERIUM 2.390 %3.22
21°

Instagram Haberleri

Instagram haberleri ve güncel Instagram gelişmeleri, Instagram ile ilgili tüm video, Instagram fotoğrafları ve Instagram haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

Türkiye'de Instagram'ın yeniden erişime açılmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın İsrail'i eleştirdiği Filistin konulu iki paylaşımın silindiği belirtildi.

İnternet

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, "Müzakerelerin olumlu sonuçlanacağını, kurallara uyacağını taahhüt edeceğini ve böylelikle kısa sürede açılacağını düşünüyorum"...

Dünya

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, TikTok, Instagram ve WhatsApp'ı seçim sonrasında ülkeye karşı "siber faşizm" ve nefret söylemi yaymakla suçladı.

İnternet

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, katalog suçlar konusundaki yasal talepleri dikkate almadığı için Instagram’a erişim engeli getirildiğini söyleysede Meta verileri bu açıklamayı...

Politika

Türkiye Barolar Birliği, Instagram'a erişim engeli getirilmesinin keyfi bir karar olduğunu belirterek, uygulamanın iptali için dava açtı.

İnternet

Bakan Uraloğlu, Instagram'a ilişkin "Tam istediğimiz sonucu almış değiliz, takip ediyoruz, aktif olarak görüşüyoruz" dedi.

Politika

AKP Genel Merkezi'nde İnsan Hakları Eğitim Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulunuyor.

İnternet

Instagram'ın BTK tarafından 're'sen' engellenmesinin mahkeme kararıyla tasdiklenmesi için yasal süre olan 48 saat doldu.

İnternet

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabından paylaşılan 'Hayırlı Cumalar' mesajı, 40 dakika içinde silindi.