• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.900 %2.59
  • ETHERIUM 2.313 %2.48
22°

Erişim engeli Haberleri

erişim engeli haberleri ve güncel erişim engeli gelişmeleri, erişim engeli ile ilgili tüm video, erişim engeli fotoğrafları ve erişim engeli haberleri Gazete Münevver sitemizde


İnternet

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, katalog suçlar konusundaki yasal talepleri dikkate almadığı için Instagram’a erişim engeli getirildiğini söyleysede Meta verileri bu açıklamayı...

Politika

Türkiye Barolar Birliği, Instagram'a erişim engeli getirilmesinin keyfi bir karar olduğunu belirterek, uygulamanın iptali için dava açtı.

Güncel

Sosyal medya uygulaması Instagram'ın kapatılmasına tepki gösteren komedyen Özgür Özel'e seslenerek, "Adınız Özgür halbuki" dedi.

İnternet

Sosyal medya platformu "Instagram"a getirilen erişim engeline ilişkin açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, platformun Türkiye'nin talep ettiği...

Medya

Kürtçe yayımlanan Xwebûn Gazetesi’nin internet sitesine, Erzurum 2’inci Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişim engeli getirildi.

Basın Özgürlüğü

Hürriyet, Sabah ve NTV gibi sitelerin 1998 yılına ait arşivinden bazı haberlere erişim engeli kararı verildi.

DW Türkçe'nin geçtiğimiz sene erişime engellendikten sonra Türkiye'de kullanmaya başladığı yeni alan adları, RTÜK'ün şikâyeti ve mahkeme kararıyla erişime engellendi.

Politika

Cinsel taciz suçlamasıyla hakkında dava açılan Kırşehir Vali Yardımcısı Alper Balcı hakkındaki haberine erişim engeli getirildi.

Gazeteci Tolga Şardan'ın tutuklanmasına gerekçe gösterilen yazısına erişim engeli getirildi.