DEM Parti, Narin Güran'ı Meclis'e taşıdı: Köydeki tüm doğal olmayan ölümler araştırılsın DEM Parti, Narin Güran'ı Meclis'e taşıdı: Köydeki tüm doğal olmayan ölümler araştırılsın

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi'ne bağlı Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos Çarşamba gününden beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları sürüyor. Ancak aradan dört gün geçmesine rağmen küçük Narin’den haber yok.

DİYARBAKIR SEFERBER OLDU

Küçük Narin’in bulunması için Diyarbakır’daki tüm kamu kurum ve kuruluşları, ilgili sivil toplum kuruluşları, siyasetçiler seferber oldu. Şimdiye kadar herhangi bir ipucuna rastlanılmış değil. En son Narin Güran’a ait terliğin köyden 3 kilometre uzakta bulunduğu açıklanmış ancak terliğin Narin’e ait olmadığı ortaya çıkmıştı. Köydeki okul kamera kayıtlarından küçük Narin’in kısa bir görüntüsü dışında şimdiye kadar hiçbir delil elde edilemedi. Gazetecilerin “şüphelendiğiniz biri var mı?” sorularına aile bireyleri kimseden şüphelenmediklerini ve kimse ile herhangi bir husumetlerinin olmadığını dile getirdi.

Kaynak: Amida Haber

Editör: Selda Manduz