Günler sonra ortaya çıkan videoda Narin'in Annesinden dikkat çeken sözler: 'Bir köşeye atın, kızım biliyor...' Günler sonra ortaya çıkan videoda Narin'in Annesinden dikkat çeken sözler: 'Bir köşeye atın, kızım biliyor...'

Dilan Polat, ''kara para aklamak'', ''vergi kaçırmak'' ve ''örgüt kurmak'' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023'te tutuklu yargılanmıştı.

Tutukluluğu devam eden fenomen Polat ile ilgili bilinmeyen bir detay ortaya çıktı.

Polat, 11 gün önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırıldığı ortaya çıktı.

Ünlü fenomen Dilan Polat, kara para aklama suçlamasıyla, 5 Kasım günü tutuklandı, Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konuldu.

Tutuklu fenomenin sağlık şikayetleri ilk günden bu yana devam ediyordu. Son dönemde ağlama krizleri daha da arttı. Kollarında şiddetli eklem ağrıları başladı ve yüzünde bir uyuşma oldu.

Cezaevi yönetimi, bu durumu savcıya bildirdi. Savcı da cezaevi doktorunun da görüşüyle, Polat'ı hastaneye sevk etme kararı aldı.

Tutuklu fenomen, 28 Aralık Cuma günü Bakırköy'deki, Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Dilan Polat burada doktor kontrolünden geçirildi, tetkikler yapıldı. Doktorlar, Polat'ı hastaneye yatırma kararı verdi.

Bir tutuklu hastayla aynı odada kalan Dilan Polat'ın uzun süredir kullandığı antidepresan ilaçları değiştirildi, 11 gündür hastanede tedavi altında. Onu ilk ziyarete gelenler de çocukları oldu.

Dilan Polat, yeniden cezaevine mi sevk edilecek yoksa hastanede tedavi görmeye devam mı edecek? İşte bu kararı önümüzdeki günlerde doktorlar verecek.

Polat’ın avukatı Sevinç Horoz, “Kısa bir süre kadardır hastanede. Çocuklarıyla görüşme konusunda zaten cezaevi sürecinde de görüşmeler oluyordu, hastanede de görüşmeleri oldu. Yine en kısa zamanda aramızda olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: ABC

Editör: Selda Manduz