Amedspor'un Kürtçe forma tanıtım klibinin ardından TFF 2.Lig ekibi Vanspor Futbol Kulübü de yeni sezon formalarını Kürtçe müzik eşliğinde Van’ın tarihi mekanları ile kedisinin yer aldığı bir videoyla tanıttı.

Sezona 'şampiyonluk' hedefiyle başlayan Vanspor, yeni formalarını “Van’ın Ruhunu Giydik, Şampiyonluğa Yürüyoruz!” sloganı ile hazırladığı kliple duyurdu. Kürtçe klipte Van’ın doğal tarihi yerlerinin yanı sıra kentin sembolü haline gelen Van kedisi de yer aldı.

Tanıtımda, kaleci formalarının yanı sıra kırmızı-siyah çubuklu ev sahibi forması, beyaz deplasman forması ve Gold renginde üçüncü forma tanıtıldı. Bu yeni formaların, kısa süre içinde Vanspor taraftarlarıyla buluşması bekleniyor.

'HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK'

Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Vanspor FK şu ifadelere yer verdi:

"Van’ın Ruhunu Giydik, Şampiyonluğa Yürüyoruz!” Vanspor’un köklerine olan bağlılığını ve Van’ın kültürel zenginliklerini yansıtan 2024-2025 sezonu formalarımızı, şehrimizin tarihine tanıklık eden mekanlarda tanıttık.

Bu sezon, sadece sahada değil, şehrimizin ruhunu taşıyan bu formalarla da fark yaratacağız. Yeni yönetimimizle birlikte hedefimiz belli: Şampiyonluk!

Amedspor: Taraftarlarımıza yapılan ırkçı saldırıyı kınıyoruz Amedspor: Taraftarlarımıza yapılan ırkçı saldırıyı kınıyoruz

STORE MAĞAZA'SI 30 AĞUSTOS'TA AÇILACAK

30 Ağustos’ta açılışını gerçekleştireceğimiz Store Mağazamızda tüm taraftarlarımızı ve Vanspor camiasını bu heyecanı birlikte yaşamaya ve formalarımızla şampiyonluk yolunda bizimle yürümeye davet ediyoruz. "

İLK MAÇ DERİNCESPOR'LA

Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran Vanspor, bu sezonun ilk maçında pazar günü Derincespor’u ağırlayacak. Kayseri’deki hazırlık kampını tamamlayan Vanspor, son hazırlık maçında Ağrıspor’u 4-0 mağlup etti.

TFF MAÇI CANLI YAYINLAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu pazar günü oynanacak Vanspor- Derince Belediyespor maçı, TFF’nin YouTube hesabından canlı yayınlanacak.

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: Selda Manduz