Seda Sayan'ın sunduğu 'Sabahın Sultanı' programında evlilik sürecine dair yaşanan dramatik olaylar sürpriz bir gelişmeyle devam ediyor.

Programa katılan genç çiftlerin aileleriyle olan sıkıntılarına çözüm arayan Sayan, bu kez Murat ve Havvanur çiftinden gelen şok açıklamalarla karşılaştı.

“Ben bu Beren’i yerim” videosu tepki çekmişti: Muhabirden açıklama “Ben bu Beren’i yerim” videosu tepki çekmişti: Muhabirden açıklama

VAAD EDİLENLER GERÇEKLEŞMEDİ: HAVVANUR VE MURAT ÇİFTİ PROGRAMIN ARDINDAN İSYAN ETTİ!

Seda Sayan'ın programına başvuran ve ailelerini evlilik konusunda ikna etmeye çalışan Havvanur ve Murat çifti, programın ardından beklenmeyen bir isyanla gündeme geldi.

Çift, memleketlerine gitmeleri için yapılan vaatlerin yerine getirilmediğini öne sürerek programın fenomen çifti haline geldikleri süreçte yaşadıkları sıkıntıları detaylı bir şekilde anlattı.

Vaat edilen kuru bir nikahın bile gerçekleşmediğini belirten çift, yaşadıkları hayal kırıklığı ve programın kendilerine etkileri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“BEN YAPACAĞIM DİYE KANDIRDI”

Konu hakkında Havva Nur Çelik kendisine ait sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Ama elbet bir gün çıkar bizim haklarımız onlardan. Evet arkadaşlar bunu ben de paylaşmayı istemezdim (Seda Hanım’a hiçbir sözüm yok çünkü Seda Hanım’ın arkada dönenlerden haberi yok…) Ama acı bir gerçek bize onca vaad edip bizim Karaman’da nikahımız olacakken bizi kandırıp A’dan Z’ye bütün eşyalarını ben yapacağım yaptıracağım diye kandırıp hiçbir şey yapmaması ve hiçbir istediğim eşyanın gelmemesi sadece yatak odası ve koltuk takımı gelmesi ve diğer kişilere de aynı şekilde hiçbir eşya gitmemesi, sadece yatak odası gitmesi ve bunun üstüne ismi lazım olmayan kişiye bir kamyon gitmesi adalet mi?

“KURGUYSA KURGU 10 FAZLASINI YAPTIK”

Bize her dediklerini yaptırdılar oyunsa oyun, kurguysa kurgu 10 fazlasını yaptık. Biz sadece bu vaadlere inandık ve yaptık, onlar ne yaptı hiçbir şey sadece bizi kullandılar ve hala da diğer insanları kandırmaya devam ediyor! Ve daha birçok şey var ama uğraşacağım… Evet kabul ediyorum, kullandık!”

apissuchiaskc

Editör: Selda Manduz