Sakarya'nın Hendek ilçesinde Anadolu Otoyolu Hendek gişeleri mevkisinde faaliyet gösteren bir makarna fabrikasında meydana gelen ve altısı ağır, 28 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin görüntü ortaya çıktı.

Çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde patlamanın güçlü etkisi görülüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın şu açıklamasına yer verilmişti:

"Hendek ilçemizde faaliyet gösteren makarna fabrikasının silo bölümünde meydana gelen patlamada, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerimiz tüm imkanlarıyla bölgede müdahalelerini sürdürüyor. Hendek ilçemizde faaliyet gösteren Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamayı itfaiye ekiplerimizle birlikte yakından takip ediyorum. Valimiz Yaşar Karadeniz ile olay yerindeyim. En büyük dileğimiz bir can kaybının yaşanmaması. Geçmiş olsun Sakarya.

Sakarya'daki makarna fabrikasında patlama: En az 28 yaralı Sakarya'da makarna fabrikasında meydana gelen patlama anı çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Sakarya'nın Hendek ilçesinde Anadolu Otoyolu Hendek gişeleri mevkisinde faaliyet gösteren bir makarna fabrikasında meydana gelen ve altısı ağır, 28 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin görüntü ortaya çıktı. Çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde patlamanın güçlü etkisi görülüyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın şu açıklamasına yer verilmişti: "Hendek ilçemizde faaliyet gösteren makarna fabrikasının silo bölümünde meydana gelen patlamada, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerimiz tüm imkanlarıyla bölgede müdahalelerini sürdürüyor. Hendek ilçemizde faaliyet gösteren Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamayı itfaiye ekiplerimizle birlikte yakından takip ediyorum. Valimiz Yaşar Karadeniz ile olay yerindeyim. En büyük dileğimiz bir can kaybının yaşanmaması. Geçmiş olsun Sakarya. ALTI İŞÇİNİN DURUMU AĞIR Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, patlamanın yaşandığı fabrikaya gelerek şu açıklamayı yapmıştı: "28 yaralımız var. Altısının durumu ağır. Hastalara acil şifalar diliyoruz. Patlamanın nedeniyle ilgili henüz net bir şey söyleyemiyorum. Değirmenler bölümünde çıktığı düşünülüyor."

ALTI İŞÇİNİN DURUMU AĞIR

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, patlamanın yaşandığı fabrikaya gelerek şu açıklamayı yapmıştı:

"28 yaralımız var. Altısının durumu ağır. Hastalara acil şifalar diliyoruz. Patlamanın nedeniyle ilgili henüz net bir şey söyleyemiyorum. Değirmenler bölümünde çıktığı düşünülüyor."

Editör: Selda Manduz