Türkiye'ye gelen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) komutanları Seyf Bolat ve Muhammet Cesim, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldikten sonra bugün de organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'yı ziyaret etti.

Söz konusu görüşmeler AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a görüşme çağrıları yaptığı dönemde gerçekleşirken Çakıcı'nın paylaştığı ziyaret fotoğrafında, masada duran 'kama' dikkati çekti.

ÖSO'cu Bolat ve Cesim, dün Ankara'da Bahçeli dahil birçok MHP'liyle bir araya geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ofisinde ziyaret eden ÖSO'cular Bahçeli'ye plaket vermişti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Feti Yıldız, Genel Başkan Başdanışmanı Sayın Eyyup Yıldız ve MHP 21. ve 28. Dönem Çorum Milletvekili Sayın Vahit Kayrıcı ile de görüşen Bolat ve Cesim söz konusu görüşmeleri sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Bugünkü ziyareti de organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı kendi sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.

Çakıcı'nın özel yatına yapılan ziyarete ilişkin fotoğrafta, yemek masasında bir de kama yer aldığı görüldü.

Çakıcı, hesabından ziyarete ilişkin şunları yazdı: "ÖSO Hamza Özel Kuvvetleri Komutanı Seyf Bolat ve Süleyman Şah Genel Komutanı Muhammet Cesim ziyaretime geldiler. Tüm Dünyada ki Türkmenlerin haklı davalarında yanında durmak Türkiye ve Dünya Türklerinin asli görevidir.Rabbimin rahmeti inananların üzerine olsun. Alaattin ÇAKICI"

Santa Maria Kilisesi saldırısında silah temin eden kişi yakalandı Santa Maria Kilisesi saldırısında silah temin eden kişi yakalandı
Editör: Selda Manduz