Magazin

Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek gözaltına alındı

Gizem Bağdaçiçek sosyal medya platformu Onlyfans hesabından yaptığı müstehcen paylaşımlar sebebiyle gözaltına alındı.

Abone Ol

Onlyfans adlı sosyal medya platformunda cesur paylaşımlar yapan Gizem Bağdaçiçek, yaptığı bazı paylaşımlar sebebiyle bugün akşam saatlerinde göz altına alındı.

Ünlü fenomenin diğer sosyal medya hesapları da oldukça merak edildi. İşte 'Gizem Bağdaçiçek kimdir' sorusunun yanıtı ve Gizem Bağdaçiçek ile ilgili merak edilenler:

Fenerbahçeli Bruma'yı ifşa eden OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek basında yer alan haberlerin peşinden vatandaşlar tarafınca merak konusu oldu.

1992 senesinde dünyaya gelen Gizem Bağdaçiçek güzelliğiyle dikkat çeken bir sosyal medya fenomenleri arasında yer alıyor. Ünlü fenomen@ggizemmsavagex11 adlı Instagram hesabı ile paylaşımlar yapıyor.

Ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek sosyal medyadan paylaştığı bir görüntüsü ile ilgili yapılan şikayetler sebebiyle Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafınca gözaltına alındı.

Gizem Bağdaçiçek'in pornografik görüntülerinin sosyal medyada yayılması sebebiyle gözaltına alındığı öğrenildi. Gizem Bağdaçiçek, "Müstehçenlik suçundan yapılan işlemlerin peşinden adliyeye sevk edildi.

Kaynak: ABC