Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, Cumhuriyet Halk Partisinden aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yantemur açıklamasında, "Önümüzdeki dönem ilçemizin ihtiyacı olan yeni projeleri gerçekleştirebilmek ve halkçı belediyeciliği daha da ileriye taşıyabilmek için desteklerinize talibim. Birlikte Susuz’u bölgemizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal gelişmişliği ile örnek ve özenilen ilçesi yapma kararlılığı ile hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum" dedi.

b657e8c7-272a-4c77-b2d5-267f44bd2f40

MHP'den Anayasa resti çeken Hüda Par'a "boş ve beyhude" çıkışı MHP'den Anayasa resti çeken Hüda Par'a "boş ve beyhude" çıkışı

Oğuz Yantemur’un açıklaması şu şekilde:

Güzel ilçemizin belediye başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisinden aday adaylığı başvurumu sizlerle paylaşıyorum.

Geçen beş yıllık süreçte Susuz Belediye Başkanı olarak, bütün olanaksızlıklara ve engellemelere rağmen büyük bir gayretle sizlerin hizmetinizde oldum. Yerel yönetimlerin yapması gereken temel hizmetleri yerine getirdik. Bütün gayretimiz ve hedefimiz Cilavuz halkının menfaat ve mutluluğunu gerçekleştirmek yönünde olmuştur. Hizmet sunarken kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit ve adil davrandık.

Hepinizin şahitliğinde ve desteğinizle projelerimizi gerçekleştirdik. Ancak gerek pandemi gerekse merkezi hükümetten kaynaklı ekonomik kriz, hukuksuz engellemelerden dolayı bazı projelerimizi hayata geçirmekte zorlandık.

Önümüzdeki dönem ilçemizin ihtiyacı olan yeni projeleri gerçekleştirebilmek ve halkçı belediyeciliği daha da ileriye taşıyabilmek için desteklerinize talibim.

Birlikte Susuz’u bölgemizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal gelişmişliği ile örnek ve özenilen ilçesi yapma kararlılığı ile hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

Editör: Selda Manduz