Güncel

Narin Güran'ın yakını 'Gidin yalan konuşun' dedi, yumruk atıldı

Narin Güran'ın cenazesini bekleyen bir yakını kalabalığa “Gidin yalan konuşun, tamam mı” diye bağırınca bir adam kadını susturmaya çalışıp yumruk attı.

Abone Ol

Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde bulunması gündemdeki yerini koruyor.

Çocuğun cenazesi için bekleme salonunda yaşanan tartışma ise sosyal medyada gündem oldu. Narin Güran'ın bir yakını kalabalığa “Gidin yalan konuşun, tamam mı” diye bağırdı. Yanındaki adam önce kadını susturmaya çalıştı, ardından yumruk attı. O anlar kameraya yansıdı.

O anlara ait görüntüleri gazeteci Emrullah Erdinç, sosyal medya hesabından paylaştı. Erdinç, paylaşımında “Cenaze bekleme salonunun önünde bulunan Narin Güran’ın bir yakını kalabalığa dönüp “Gidin yalan konuşun, tamam mı?” diye sesleniyor. Önce yanındaki kadın kolundan tutarak susturmaya çalışıyor. Bir kez daha “Yalan konuşun” dedikten sonra bir adam kadına yumruk atıyor ve birlikte içeri giriyorlar. Konuşmak isteyen herkes böyle mi susturuldu 19 gündür?” ifadelerini kullandı.