Diyarbakır'da 'kaybolduktan' 19 gün sonra ölü bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada yeni bir delil soruşturma dosyasına girdi.

Narin Güran'ın cesedinin içine konulduğu çuvalla birbirini takip eden aynı seri numarasına sahip çuvalların tutuklu sanıklardan Nevzat Bahtiyar’ın evinden çıktığı belirtildi.

Diyarbakır’da katledilen sekiz yaşındaki Narin Güran’ı, bir çuval içerisinde dere altına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın evinden savcılık ifadesini doğrulayabilecek bir delil çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre, ekipler soruşturma dosyasına yeni giren bir delile daha ulaştı. Jandarma ekipleri tarafından Narin Güran'ın cesedini çuvala koyduktan sonra Eğertutmaz Deresi'ne götürüp gömdüğünü anlatan Nevzat Bahtiyar'ın ifadelerinin ardından evinde detaylı arama yapıldı. Jandarma ekipleri tarafından Bahtiyar'ın evinde yapılan aramada Narin'in taşındığı çuval ile seri numarası birbirini takip eden kullanılmamış çuvallar bulundu.

Narin cinayetinde yeni ifadeler ortaya çıktı: Amca Salim Güran 'ben bu işi hallederim' dedi mi? Narin cinayetinde yeni ifadeler ortaya çıktı: Amca Salim Güran 'ben bu işi hallederim' dedi mi?

Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında dün Narin Güran'ın yakınları olduğu öğrenilen İ.K. ve Ş.K. gözaltına alınmıştı. Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, aralarında anne Yüksel ve ağabey Enes Güran'ın da bulunduğu 11 zanlı tutuklanmıştı. 2 şüpheli ile tutuklanan amca Fuat Güran'ın 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi Hediye Güran'ın jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Editör: Selda Manduz