Show TV’nin Gold Film imzalı 'Kızılcık Şerbeti’nin üçüncü sezon çekimleri 23 Ağustos’ta başlayacak. Dizinin yeni sezonuna beş yeni oyuncu katıldı.

'Kızılcık Şerbeti' üçüncü sezona katılan oyuncular şöyle:

307785 0G9Y.jpg

Şebnem Bozoklu, 'Kızılcık Şerbeti’nde Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) İzmir’den gelen kuzeni olan Meri karakterine hayat verecek.

Kizil Goncalar Affan Batuhan Boz R1Hj.png

'Kızıl Goncalar' dizisinde Affan karakterini canlandıran Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, Kızılcık Şerbeti'ne transfer oldu. Yüzgüleç, 'Kızılcık Şerbeti'nde Firaz karakterini canlandıracak ve Nursema (Ceren Karakoç) ile partner olacak.

Sebnem Donmez Mdtp Cover U3Ps.png

Şebnem Dönmez, 'Heves' rolüyle Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi Heves’i canlandıracak.

Servet Pandur Kimdir Servet Pand Faia.png

Servet Pandur da Görkem’in (Özge Özacar) babası Resul’un (Murat Ercanlı) yeni evleneceği kadın 'Hacı Asude'ye hayat verecek.

Hacı Asude aynı zamanda Batuhan Yüzgüleç’in hayat vereceği ve Nursema’ya partner olacağı konuşulan 'Firuz'un da annesi olarak seyirci karşısına çıkacak.

İnci Taneleri dizisiyle ilgili yeni karar! Kısa bir süre önce sezon finali yapmıştı İnci Taneleri dizisiyle ilgili yeni karar! Kısa bir süre önce sezon finali yapmıştı

Firat Celik Vohc Cover 4G61.Png

Fırat Çelik dizide yayınevi sahibi 'Cemal' rolüne hayat verecek. Hikayeyle ilgili sızan ilk bilgilere göre Cemal, Kıvılcım için gelecek.

Editör: Selda Manduz