Magazin

Kızılcık Şerbeti | Doğa'nın giydiği elbisenin fiyatı dudak uçuklattı

Siyah uzun elbisesi ve beyaz gömlek yakasıyla dikkat çeken Türkoğlu'nun elbisesinin değerini duyanlar ise kulaklarına inanamadı.

Abone Ol

Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Doğa karakteriyle adını duyuran Sıla Türkoğlu, dün akşam katıldığı özel davetle bir kez daha gündem oldu. Ünlü oyuncu, beyaz gömlek yakalı ve siyah uzun elbisesiyle geceye damgasını vurdu.

ELBİSENİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Sosyal medyada sıkça paylaşımlarıyla dikkat çeken Türkoğlu'nun davet tarzı, hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

"Çok güzelsin", "Sade fakat şık", "Her hali olay", "Çok güzel olmuşsun" gibi olumlu yorumlar yapılırken, ünlü oyuncunun tercih ettiği elbisenin fiyatı da merak konusu oldu.

Güzellik ve şıklığıyla adından söz ettiren Sıla Türkoğlu'nun tercih ettiği siyah elbisenin bedeli, 'Wildest Fashion' adlı Instagram sayfasında paylaşıldı. Özel tasarım elbisenin fiyatı tam tamına 23 bin 620 TL olarak belirlendi.

SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU

Gece boyunca göz kamaştıran Türkoğlu, sosyal medyada da geniş bir ilgi gördü. Hayranları, ünlü oyuncunun zarafeti ve şıklığı karşısında adeta büyülendi. Türkoğlu'nun tarzı, moda tutkunları arasında konuşulan konular arasına girdi. Güzelliği ve stiliyle ön plana çıkan Türkoğlu, moda dünyasında da kendine sağlam bir yer edinmiş gibi görünüyor.

Kaynak: ABC