Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı 'Kızıl Goncalar' dizisiyle ilgili inceleme başlatıldı. 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "FOX TV’de yayına giren son diziye ilişkin çağrı merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

ozgu-namal-ve-ozcan-deniz-in-basrolunu-paylastigi-kizil-goncalar-dizisiyle-ilgili-inceleme-baslatildi-QCEl8

Fox TV'nin iddialı yapımı Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümü ile pazartesi günü ekrana geldi. Yayınlandığı günden beri adından devamlı söz ettiren dizi, beğeneni olduğu kadar tepki de topaldı. Dizinin ikinci bölüm ön izlemesi gösterildi.

Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Yıllar sonra setlere geri dönen Özgü Namal, dizide Meryem Tezel karakterine yaşam veriyor. Özcan Deniz ise Levent Alkanlı karakteriyle karşımıza çıkıyor. Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem'in eşi Naim(Mert Turak)'i kırbaçladığı sahneler olay oldu.

Serenay Sarıkaya: Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum Serenay Sarıkaya: Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum

Yıllardır ekranlardan uzak olan Özgü Namal, Fox TV'nin en iddialı yapımlarından olan Kızıl Goncalar ile bomba gibi bir dönüş yaptı. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği yeni dizi Kızıl Goncalar kuvvetli oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekti. Heyecanla beklenen dizi tanıtımlarıyla da büyük ses getirdi.

640xauto (1)-5

Kadrosunda Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hasal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş ve Esma Yılmaz gibi isimlerin olduğu ve pazartesi akşamları saat 20.00'de ekrana gelen Kızıl Goncalar dizisinin ikinci bölüm ön izlemesi gösterildi. Yayınlanan ön izlemedeki kırbaç sahnesi sosyal medyada gündem oldu. O anlar büyük tepki topladı.

640xauto (2)-4

Yayınlanan görüntülerde Meryem'in eşi Naim zina yapıp bunu eşine itiraf ediyor. Zina yaptığı için eşinden kendisini kırbaçlamasını ve bunu hak ettiğini söylüyor.

640xauto (3)-2

Meryem'in 'Bunu bana yaptırma' demesi sonrasında gelişen vakalarda Meryem, zina yaptığı için eşini kırbaçlıyor.

Editör: Selda Manduz