Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaşananlar hala sosyal medyanın dilinde. 2020 senesinde en iyi şarkı ödülünü alan ve bu yıl ödüle layık görülmeyen fenomen ve müzisyen Reynmen garip bir tavır gösterip eski ödülünü çöpe atmıştı.

Bu olay hala konuşulurken ünlü müzisyen Mabel Matiz'den de gündem yaratacak bir hamle gelmişti. Şarkıcının 2019 senesinde verilen ödülü online satış sitesinden "Sadece bir kere ele alındı, çizik bile yok" notuyla satışa çıkardığı konuşulmaya başlanmıştı.

Ödül töreni ve sonrasında yaşananlar gündemdeki yerini korumaya devam ederken Kemal Doğulu'dan dikkatleri üzerine çeken bir paylaşım geldi.

Doğulu, ödüllerin çöpe atılması ve satışa çıkarılması vakalarıyla ilgili adeta ateş püskürdü.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Doğulu "Herhangi bir X ödülü alınca öpmeler, okşamalar, teşekkürler, yalakalıklar vs. Diğer yıl aynı ödülü alamayınca çöpe atmalar, yuhalamalar, satışa çıkarmalar. Pardon da yavaş! Ödülü kabul ettiğiniz zaman davul zurna eşliğinde aldığınız o ödüller, aynı şartlar aynı koşullar altında verilmiyor muydu, bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler" ifadelerini kullandı.

İnci Taneleri'ne taze kan: Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu İnci Taneleri'ne taze kan: Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu

Kaynak: ABC

Editör: Selda Manduz