• DOLAR 34,03 %-0.09
  • EURO 37,86 %-0.24
  • ALTIN 2.802,90 %0.00
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 61.542 %2.78
  • ETHERIUM 2.396 %3.35
20°

Zeki Demirkubuz Haberleri

Zeki Demirkubuz haberleri ve güncel Zeki Demirkubuz gelişmeleri, Zeki Demirkubuz ile ilgili tüm video, Zeki Demirkubuz fotoğrafları ve Zeki Demirkubuz haberleri Gazete Münevver sitemizde


Kültür-Sanat

Nuri Bilge Ceylan ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Zeki Demirkubuz, Van'da düzenlenen söyleşide konuştu.

Kültür-Sanat

Zeki Demirkubuz'un son filmi "Hayat", Kars Sinema Topluluğu'nun ev sahipliğinde, yönetmen katılımıyla Kars'ta izleyiciyle buluşuyor.

Sinema TV

Yönetmenler Nuri Bilge Ceylan ve Zeki Demirkubuz arasındaki tartışmada son açıklama Ceylan'dan geldi.

43'üncü Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın bayıldığı anların arşiv görüntülerini paylaşıldı.

Yönetmen Zeki Demirkubuz'un yeni filmi "Hayat", 15 Aralık'ta vizyona girdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden kendisine 'YouTube kanalı açması' tavsiyesinde bulunan Ceylan'a yanıt veren Demirkubuz, "Tekrar söylüyorum otur oturduğun yerde ve...

Nuri Bilge Ceylan, bundan sonra eleştirilere yanıt vereceğini söyleyerek Zeki Demirkubuz’a ‘bir YouTube kanalı açmasını’ tavsiye etti.

Zeki Demirkubuz, yönetmenliğini yaptığı "Hayat" filmini eleştiren ve kendisinin yönetmen Nuri Bilge Ceylan ile karşılaştıran bir X kullanıcısına yanıt verdi.

"Hayat", toplumsal baskı ve ailesinin aşırı istekleri sonucunda hiç istemediği biriyle evlendirilmeye çalışılan Hicran'ın hayat hikayesini konu alıyor.

Nuri Bilge Ceylan ile Zeki Demirkubuz arasında uzun yıllardır devam eden ‘intihal’ tartışması yeniden alevlendi.

2008 yapımı filme kadar iki yönetmenin yakın arkadaş oldukları da biliniyor.

Yönetmen Zeki Demirkubuz, kendisi hakkında boykot çağrısı yapan iktidara yakın Yeni Şafak'ın yazarı İsmail Kılıçarslan hakkında yaptığı küfürlü paylaşımı sildiğini...