• DOLAR 34,20 %0.21
  • EURO 37,06 %-0.04
  • ALTIN 2.977,87 %0.80
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.000 %-0.74
  • ETHERIUM 2.642 %0.3
13°

Van Haberleri

van haberleri ve güncel van gelişmeleri, van ile ilgili tüm video, van fotoğrafları ve van haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, pazartesi günü eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek.

Güncel

Van'da kaybolduktan 18 gün sonra cenazesi bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporunda darp izleri tespit edildi.

Medya

Van'da İran sınırında haber takibi yapan gazeteci Kadir Cesur ve Ruşen Takva gözaltına alındı. Saatlerce alıkonulan gazeteciler, ekipmanlarına el konularak...

Politika

Sel meydana gelen bölgeyi ziyaret eden Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, DSİ'nin bentlerinin standartlara uygun yapılmadığını belirtti.

Politika

Kürtçe trafik uyarılarının silinmesiyle ilgili 15 bölge barosu tarafından ortak açıklama yapıldı, "Kürtçe milyonlarca yurttaşın ana dilidir" denildi.

Politika

Kürtçe şarkı ve halay gerekçesi ile yapılan tutuklamalar, Van'da halay çekerek protesto edildi.

Politika

Van'ın ardından Diyarbakır'da de yaya yollarına yazılan Kürtçe "Hêdî (Yavaş)" ve "Pêşî Peya (Önce Yaya)" uyarı yazıları karalandı.

Güncel

Şiddetin kendilerine de yönelmesinden yana kaygılı olan mülteciler bulundukları kentlerde evlerinden çıkamayacak hale geldi.

Politika

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın fiziki özgürlüğünün sağlanması ve Kürt sorununun çözümü için düzenlenen 'Büyük Özgürlük Yürüyüşü' bugün Kars ve Van'da...

Güncel

Van'da tek katlı evde çıkan yangında, 6 aylık Şerzan bebek beşiğinde hayatını kaybetti. Dumandan etkilenen 2 çocuk ile anne Güler...

Kültür-Sanat

Nuri Bilge Ceylan ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Zeki Demirkubuz, Van'da düzenlenen söyleşide konuştu.

Güncel

Van’da dün kaybolan 12 yaşındaki Veysel Taşar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Taşar'ın ölümüne ilişkin 1 şüpheli gözaltına alındı.