• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
22°

Saadet Partisi Haberleri

Saadet Partisi haberleri ve güncel Saadet Partisi gelişmeleri, Saadet Partisi ile ilgili tüm video, Saadet Partisi fotoğrafları ve Saadet Partisi haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

Saadet Partisi, 30 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan 3. Olağanüstü Büyük Kongre'nin iptal edildiğini duyurdu. Kasım ayında olağan kongre yapılacak.

Politika

DEM Parti'nin İstanbul'da aday çıkarıp çıkarmayacağı soruları gelecek hafta yanıt bulacak.

Medya

Cüneyt Özdemir, iktidardan yana olmayan tüm siyasi parti ve yapıları “terör destekçiliğiyle” yaftalayan Mustafa Destici’ye özür dileyene kadar ekranını kapattığını...

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de grup oluşturabilmesi için bütçenin bitimine kadar Saadet Partisi'ne katılan Ali Fazıl Kasap ile ilgili...

Politika

TBMM Genel Kurulunda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti.

Politika

Karamollaoğlu, "Dünden bugüne çok büyük bir değişiklik yok. Bilinci henüz yerinde değil, inşallah o da yerine gelir" dedi.

Politika

Saadet Partili Bitmez'in Meclis'te kalp krizi geçirdiği sırada bazı AK Partililerin “Allah’ın gazabı böyle olur!" diye bağırdığı tutanaklara geçti.

Politika

AKP ve Saadet Partisi’nden Van Gürpınar’dan belediye başkanlığı yapan Fuat Yaşar Atan HEDEP’ten aday adaylık başvurusunda bulundu.

Politika

Karamollaoğlu iktidara "Hiç utanmadan problemleri çözmeye çalıştıklarını söylüyorlar. Ya, sen mikrobun kendisisin! Nasıl çözeceksin?" diye sordu.