• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
22°

Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Recep Tayyip Erdoğan haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

Fatih Altaylı, Akşener'in Erdoğan'dan Mübariz Mansimov'un Yargıtay'daki bir dosyası için ricacı olduğunu iddia etti.

Güncel

Ayşe Ateş, Erdoğan'la görüşmesine ilişkin, “Bugüne dek Sayın Cumhurbaşkanı’mızın sessizliğinden güç alıp bize hayatı zindan eden kim varsa yarın ne...

Politika

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan AKP'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Politika

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinde Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da protokolde yerini aldı. Reisi, Erkan'ın...

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası açıkladığı yüzde 5 emekli zammı için Meclis'te görüşme başladı.

Politika

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşme gerçekleştireceği öne sürüldü.

Politika

"Silivri ve Beşiktaş'ta MHP'li isimlere yer verilirken, Sultanbeyi, Bayrampaşa ve Arnavutköy'de mevcut başkanlar aday gösterilmedi"

Politika

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı olarak ilan edilen Turgut Altınok'la Melih Gökçek arasındaki buzlar Cumhurbaşkanlığı'nın girişimlerine rağmen...

Politika

Yalova'da konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'yi yine 'terör' ile suçlayıp hedef aldı.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İBB Başkanı olduğu 1994-1998 yılları arasında İmamoğlu’na göre 101 gün fazla izin kullandığı ortaya çıktı.

Politika

Erdoğan ile Devlet Bahçeli'nin TBMM Başkanlığı'ndan 'Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin yargı kararının okutulmasını istediği' ileri sürüldü.

Güncel

Erdoğan'ın başdanışmanı Oktay Saral, gazeteci Fatih Altaylı'ya hakaret edilen videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, "Ağzına sağlık" dedi.