• DOLAR 34,21 %0.22
  • EURO 37,09 %0.06
  • ALTIN 2.978,28 %0.81
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.800 %0.77
  • ETHERIUM 2.603 %-0.86
13°

Meral akşener Haberleri

meral akşener haberleri ve güncel meral akşener gelişmeleri, meral akşener ile ilgili tüm video, meral akşener fotoğrafları ve meral akşener haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

Politika

Akşener'e, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak veya taş atmak böyle bir prim yapacak zannedilir şekle doğru gidiliyor" cevabını verdi

Politika

İYİ Parti lideri Akşener, tepki gören 'mertçe cinayet' sözlerini yeniden savundu.

Politika

İnternetçi abi olarak tanınan Taylan Yıldız, kuruluşunda yer aldığı İYİ Parti'den istifa etmişti. Yıldız, İstanbul için bağımsız adaylığını açıkladı.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Cengiz Topel Yıldırım olduğunu açıkladı.

Güncel

Akşener’in 'mertçe cinayetler' sözlerine tepki gösteren veren Hanife Yıldız, "Siz oğlumu namertçe öldürdünüz. Siz kimsiniz mertlik kim?" dedi.

Politika

Sinan Ateş suikastıyla ilgili konuşan Akşener, "Geçmişte siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi. Onun için hiçbirimiz korkmadık ama o çocuğun...

Politika

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, genel merkez kararıyla görevden el çektirildiklerini belirtti.

Politika

İYİ Parti lideri Akşener, isim vermeden DEM Parti'yi hedef aldı. DEM Parti'yi 'terör sevici' olmakla suçlayan Akşener, "Adı sürekli değişen,...

Politika

Hatimoğulları, "Şerefli olmak yoksul halkın gencecik evlatlarının ölümünü seyretmek midir yoksa ölümlerini engelleyecek politikaları geliştirmek midir?" dedi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AYM'nin Can Atalay hakkında ikinci kez hak ihlali kararı vermesi hakkında paylaşım yaptı.

Politika

Peş peşe istifaların yaşandığı İYİ Parti'de bir kriz de Ankara yönetiminde çıktı. İYİ Parti'nin Ankara'daki 4 ilçe başkanı görevden alındı.