• DOLAR 34,21 %0.22
  • EURO 37,09 %0.06
  • ALTIN 2.978,28 %0.81
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.800 %0.77
  • ETHERIUM 2.603 %-0.86
13°

Meclis Haberleri

meclis haberleri ve güncel meclis gelişmeleri, meclis ile ilgili tüm video, meclis fotoğrafları ve meclis haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

"Kürt sorununun çözümü, her şeyden önce, halkların tam hak eşitliğine dayalı yaşamalarını mümkün kılacak adımları gerektirir. Gerisi lafügüzaftır."

Politika

Son günlerde siyaset arenasının ana gündemini oluşturan 'çözüm süreci' tartışmalarında dikkat çeken bir açıklama geldi.

Politika

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Meclis'te ayakta karşılamasına ilişkin "Bir sahtekarın önünde ayağa mı kalkılır" ifadelerini kullandı.

Politika

Bahçeli, Meclis'in yeni yasama yılı açılışında DEM Parti sıralarına gitmesinin 'doğaçlama' olmadığını açıkladı ve bu hamlesinin nedenlerine dair mesajlar verdi.

Politika

Süleyman Soylu, Meclis'ten ayrılmak üzere araca binen Devlet Bahçeli'nin elini öpmeye çalıştı.

Politika

HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Anayasanın 4. maddesine karşı olduklarını tekrarladı: "Ahmağa anlatır gibi tek tek söyledim, anlamamakta ısrar ediyorlar."

Politika

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Meclis'te ziyaret etti.

Politika

Can Atalay, AYM kararına rağmen vekilliğinin düşürülmesine ilişkin Meclis'te yapılan ve AKP'lilerin saldırısına sahne olan oturumla ilgili açıklama yaptı.

Güncel

Emine Şenyaşar'ın Meclis önüne taşıdığı eylemi üçüncü gününde devam etti.

Politika

CHP, AYM kararına rağmen tahliye edilmeyen TİP Milletvekili Can Atalay’ın durumunu görüşmek üzere ikinci kez Meclis'i olağanüstü toplantıya çağıracak.

Politika

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, adalet talebiyle Meclis'te eylem başlatan Şenyaşar ailesini telefonla arayarak, eylemin Meclis'in itibarını zedeleyeceğini ileri sürdü.

Politika

Meclis'teki Can Atalay oturumunda aldığı darbeyle kaşı açılan DEM Parti Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit yaşananları anlattı.