• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
22°

İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Gazete Münevver sitemizde


Dünya

İsrail'in Hizbullah başkomutanı Fuad Şükrü'yü öldürmesi sonrası beklenen kriz patladı. İsrail, Hizbullah'ın olası saldırısına karşı Lübnan'a "önleyici" vuruş düzenledi.

Dünya

Gazze Sağlık Bakanlığı'nın günlük raporuna göre , İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının 323. gününde , İsrail'in 7 Ekim'de başlattığı saldırılarda hayatını...

Politika

Türkiye'de Instagram'ın yeniden erişime açılmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın İsrail'i eleştirdiği Filistin konulu iki paylaşımın silindiği belirtildi.

Dünya

İsrail'in Cumartesi gününün ilk saatlerinde Gazze'nin merkezine yaptığı saldırıda çok sayıda sivil hayatını kaybetti.

Dünya

İsrail savaş uçaklarının Gazze kentinde yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı iki okulu bombalaması sonucu aralarında çocukların da bulunduğu 15 kişi öldü.

Politika

Türkiye, Uluslararası Adalet Divanı'nda (ICJ) Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açtığı soykırım davasına müdahil olmak için Lahey'e resmi başvuruda bulundu.

Güncel

Beyoğlu Belediyesi, Filistin bayrağı renklerine boyanan Cihangir merdivenlerindeki boyaları sildi. Bayrak yerine Hanzala'nın resmi, kalıcı olarak çizilmek üzere alana asıldı.

Güncel

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, G7 dışişleri bakanlarına, İran ve Hizbullah'ın en erken bugün İsrail'e saldırabileceğini söyledi.

Dünya

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 300 gün geride kaldı. Sınır kapılarının kapatılması nedeniyle yardım girişlerinin engellendiği Gazze'de binlerce insan açlıkla ve...

Dünya

İran medyası Kanal 3 "Birkaç saat içinde dünya ilginç sahnelere tanık olacak" açıklaması yaptı.

Güncel

Hüda Par'ın da aralarında bulunduğu İslami STK'ler tarafından düzenlenen açıklamanın ardından Burger King şubesine taş ve plastik şişelerle saldırı düzenlendi.

Politika

CHP’li Ali Mahir Başarır, AKP’nin Mersin eski il başkanı Mekin Merter Salt’a ait olan Salt Grup’un İsrail’e gönderilen kurşun geçirmez...