• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
22°

Işid Haberleri

ışid haberleri ve güncel ışid gelişmeleri, ışid ile ilgili tüm video, ışid fotoğrafları ve ışid haberleri Gazete Münevver sitemizde


Dünya

Solingen'de üç kişinin öldüğü, sekiz kişinin de yaralandığı bıçaklı saldırının faili olduğu değerlendirilen şüpheli polise teslim oldu. Saldırıyı ŞİD üstlendi.

Politika

Sarıyer’de kiliseye saldırıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Birgün yazarı Timur Soykan, kiliseye saldırıda kullanılan aracın IŞİD'in korsan taksisi olduğunu...

Güncel

İstanbul Sarıyer’deki Santa Maria Kilisesi’ne düzenlenen saldırıyı terör örgütü IŞİD'in üstlendiği iddia edildi.

Dünya

Suriye'nin Humus ilinde IŞİD'in, Suriye ordusuna ait konvoya düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 9 asker öldü, 20 kişi yaralandı.

Politika

Ankara 22'nci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, tutukluluk incelemesine ilişkin kararlarını Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi’ne (UYAP) yükledi.

Dünya

İran’ın Kirman kentinde dün düzenlenen ve yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını IŞİD üstlendi.

Dünya

Kerkük'te geçen perşembe bir Kürt polisin öldürüldüğü, bir diğer polisin yaralandığı IŞİD saldırısı ile ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Politika

DEM Parti Eş Genel Başkanları Hatimoğulları ve Bakırhan'ın da takip ettiği Kobanê Davası'nda Selahattin Demirtaş savunma yapıyor.

Güncel

Huzeyfe El Muri'nin ifadesinde, örgüte katılım süreci, Suriye ve Türkiye'deki faaliyetleri, irtibatlı olduğu IŞİD mensupları ve para transferleri hakkında detaylı...