• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,87 %0.71
  • ALTIN 2.821,32 %0.42
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.099 %-2.76
  • ETHERIUM 2.277 %-3.72
21°

Intihar Haberleri

intihar haberleri ve güncel intihar gelişmeleri, intihar ile ilgili tüm video, intihar fotoğrafları ve intihar haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

LC Waikiki, Çarşamba'daki mağazasında reyon yöneticisi olarak çalışan Muhammed Yavuz'un intiharının ardından bir açıklama yaptı.

Politika

Samsun’un LC Waikiki mağazasında reyon yönetici olarak çalışan Muhammed Yavuz uğradığı baskı ve mobbing nedeniyle intihar etti.

Kadın

Kars'ta 3 yıl önce intihar ettiği öne sürülen 13 yaşındaki B.K.'nin, ailenin "namus meselesi" bahanesiyle aldığı kararla öldürüldüğü ortaya çıktı.

Güncel

Varto'da ilkokul öğrencisi P.A. ile Z.T.’nin şüpheli ölümlerinin ardından DEM PARTİ Muş milletvekilleri, Aile ve Sosyal Bakanlığı ile görüştü.

Güncel

Trabzon’da Yaşar Aytekin (80), zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin'i (52) tabanca ile vurup öldürdükten sonra intihar etti.

Güncel

İstanbul Maltepe’de bir kişi intihar etti. Yaşamına son vermeden önce “Açım, çocuklarım aç, borcum var” dediği iddia edildi.

Güncel

Gazeteci İsmail Saymaz, hayatına son veren uzman çavuş Ökkeş Gök’ün veda mektubunu paylaştı.

Eğitim

Şırnak'ta yurttan atılan bir lise öğrencisinin intihar ettiği iddia edildi.

Güncel

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla 5 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat, eşi Engin Polat'ı arayarak "İntihar etmek istiyorum" dedi.

Güncel

Samsun’da 18 yaşındaki Elif Coşkun, öğrenci yurdundaki banyoda ölü bulundu.

Güncel

Dilan Polat, Çorlu Cezaevi'nde bulunan eşi Engin Polat'ı telefonla arayarak "intihar etmek istiyorum" dediği iddiasıyla gündem oldu.