• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.270 %1.79
22°

İnci Taneleri Haberleri

İnci Taneleri haberleri ve güncel İnci Taneleri gelişmeleri, İnci Taneleri ile ilgili tüm video, İnci Taneleri fotoğrafları ve İnci Taneleri haberleri Gazete Münevver sitemizde


Magazin

Ünlü oyuncu Melek Baykal, Yılmaz Erdoğan imzalı ‘İnci Taneleri’nin kadrosuna dahil oldu.

Magazin

İnci Taneleri dizisindeki Dilber rolü ve pavyon dansıyla gündem olan Hazar Ergüçlü, "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" dedi. 

Politika

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İnci Taneleri'ndeki pavyon dansı sahnesini paylaştı.

Sinema TV

Dün akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen İnci Taneleri dizisi, payvon sahneleri ile yankı uyandırdı.

Politika

Başrolünde Yılmaz Erdoğan'ın yer aldığı İnci Taneleri dizisi bu akşam saat 20.00'da ilk bölümüyle Show TV ekranlarında olacak.

Sinema TV

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün 'pavyon dansı' performansı gündem oldu. Şarkıcı Aydilge, yaşanan 'Dilber' akımına tepki gösterdi.

Sinema TV

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı 'İnci Taneleri'nden yeni fragman yayınlandı.

Sinema TV

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri dizisi daha yayına girmeden ekrana gelen tanıtımları ile gündeme oturmuş ve oldukça konuşulmuştu.

Sinema TV

Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri'nin ikinci fragmanı yayınlandı. Fragmanda 'Dilber' karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dans ettiği görülüyor.

Sinema TV

Oyuncu ve Yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın yıllar süren bir aradan sonra çektiği "İnci Taneleri" dizisi, ilk fragmanın ardından büyük bir tepkiyle...