• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
22°

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Haberleri

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi haberleri ve güncel Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi gelişmeleri, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi ile ilgili tüm video, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi fotoğrafları ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, yerel seçimlere yönelik yaptıkları görüşmeleri anlattı.

Politika

DEM Parti Milletvekili Ali Bozan, AKP'li Akdeniz Belediye Başkanı ile İlçe Emniyet Müdürü'nün de "hayalet seçmenler" arasında olduğunu iddia etti.

Politika

DEM Parti'nin Hakkari Belediyesi eşbaşkan adaylarının belirlemek için yaptığı ön seçim, aday adayların yüzde 50 barajını aşmaması üzerine seçim ikinci...

Politika

DEM Parti İstanbul İl Örgütü, Filistin halkı ile dayanışmak için 14 Ocak’ta miting düzenleyecek.

Politika

DEM Partili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Sağlık Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hizmet verdiği diller arasında Kürtçenin olmamasına tepki gösterdi.

Güncel

HEDEP’in DEM Parti‘ye dönmesinin ardından Mey İçki, kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü DEM rakısını toplatmak zorunda kaldı.

Politika

Mersin’de, yapılan eş zamanlı ev baskınlarında aralarında HEDEP PM üyesi Ali Bilen’in de olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Politika

Sırrı Süreyya Önder hakkında açılan davanın duruşmasında, İl Seçim Kurulu’ndan ve Meclis’ten istenilen vekillik belgeleri mahkemeye ulaştı.