• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.270 %1.79
22°

Gezi Davası Haberleri

Gezi Davası haberleri ve güncel Gezi Davası gelişmeleri, Gezi Davası ile ilgili tüm video, Gezi Davası fotoğrafları ve Gezi Davası haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

Can Atalay, Genel Kurul'da yarın yapılacak olağanüstü toplantı öncesi TBMM'ye çağrı yaptı.

Politika

AKP milletvekili Tuğrul Türkeş, aralarında Osman Kavala'nın da bulunduğu Gezi Davası tutuklularını ziyaret etti.

Politika

Osman Kavala'yı ve diğer Gezi Davası tutuklularını ziyaret edeceğini duyuran Tuğrul Türkeş, Adalet Bakanlığı'nın ziyaret için şifahen onay verildiğini duyurdu.

Politika

Osman Kavala, kendisini ziyaret edeceğini söyleyen Tuğrul Türkeş'e yönelik eleştiriler hakkında "Babasının çektiği acılar, kendisini başkalarının acılarına karşı duyarlı hale...

Politika

Gezi Davası tutuklusu Osman Kavala'yla ilgili yargılamaya yönelik eleştirel çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, Kavala’yı ziyaret...

İnsan Hakları

Kavala,, "Yine de, Anayasa Mahkemesi’nin önümüzdeki günlerde başvurularımızı değerlendirerek AİHM kararları doğrultusunda karar vereceğini ümit ediyorum" dedi.

Politika

Osman Kavala'nın avukatı Hilal Zengin’in dilekçesine verilen cevapta, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 219 mavi ve 4 adet kırmızı dosyayı...

Politika

CHP de bugün "Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi yok hükmündedir. Tespitini talep ediyoruz" diyerek AYM'ye başvurmuştu.

Politika

AKP'li Usta,  "Can Atalay kararı bugün veya bu hafta Meclis'te okunarak milletvekilliği düşecek."

Politika

11 Ocak'ta Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi için çağrılarda bulunan Bahçeli, Erdoğan ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş toplantı yapmışlardı.

Politika

TİP Hatay vekili Can Atalay'ın davasına bakan mahkemenin başkanının ve heyetin artık yerlerinde olduğu ve dosyayı aldığı öğrenildi.

Politika

CHP’li Özel, AYM'nin ikinci kez hakkında ihlal kararı verdiği Can Atalay'ın tahliye edilmesinin Anayasa'nın gereği olduğunu söyledi.