• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.270 %1.79
22°

Diyarbakır' Haberleri

Diyarbakır' haberleri ve güncel Diyarbakır' gelişmeleri, Diyarbakır' ile ilgili tüm video, Diyarbakır' fotoğrafları ve Diyarbakır' haberleri Gazete Münevver sitemizde


Güncel

Diyarbakır'da Narin Güran'ı (8) arama çalışmaları 15'inci güne girerken, mahalle mezarlığında yer altı görüntüleme cihazı ile arama çalışması başlatıldı.

Güncel

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Kur’an kursundan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 12’nci gününde komandoların...

Politika

Diyarbakır'da sivil toplum kuruluşları, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla bir araya geldi. Kürt Meselesinin barışçıl ve demokratik çözümü için...

Politika

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde halay çekip slogan attığı ileri sürülen 5 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. 2 kişi ise aranıyor.

Politika

Van'ın ardından Diyarbakır'da de yaya yollarına yazılan Kürtçe "Hêdî (Yavaş)" ve "Pêşî Peya (Önce Yaya)" uyarı yazıları karalandı.

Güncel

Tahir Elçi cinayetinde yargılanan sanık polisler hakkında verilen beraatin gerekçeli kararı açıklandı. Verilen beraatler 'şüpheden sanık yararlanır' ilkesine dayandırıldı.

Politika

DEM Parti, Diyarbakır'da birçok hastanın ölümüne neden olduğu öne sürülen "Türk ışını" ile ilgili eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni...

Politika

Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk, yangın günü aradıkları 3 bakanlıktan da "gece görüşlü helikopter yok" yanıtı aldıklarını aktardı.

Güncel

Soruşturma kapsamında 16 şüpheli gözaltına alınan 16 kişi serbest bırakıldı.

Güncel

Diyarbakır'da Starbucks saldırısının ardından bu kez de İstanbul Zorlu Center'da Starbucks şubesi , sloganlar atan bir grup tarafından basıldı.

Politika

İçişleri cumartesi günü Diyarbakır'da bir grubun tekbir ve cihat sloganları ile restoran ve kahve dükkanına saldırısı ile ilgili açıklama yaptı.

Ekoloji

Diyarbakır'da başlayıp Mardin'e yayılan yangında yaşamını yitirenlerin sayısı 14'e yükseldi.