• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.265 %1.57
22°

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) haberleri ve güncel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) gelişmeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile ilgili tüm video, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) fotoğrafları ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı atan teğmenleri eleştiren AK Partililere tepki gösterdi.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ekonomideki olumsuz gidişata dikkat çekerek "Kitlelerin sesi duyulmazsa seçimden başka bir çare yok" dedi

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, suikast girişimine uğrayan eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik saldırı sonrası açıklama yaptı.

Politika

CHP lideri Özel, Manisa'da belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

Politika

CHP MYK toplantısı devam ederken, kulislere listede geçen isimler yansıdı.

Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart’ta yapılacak seçimler için üçü büyükşehir olmak üzere 7 ildeki adaylarını açıkladı.

Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, gözaltında polislerce dövülerek katledilişinin 28. yılında Evrensel Gazetesi Muhabiri Metin Göktepe'yi andı.

CHP'li Adıgüzel, motokurye Yunus Emre Göçer’e çarparak ölümüne sebep olan ve yurtdışına kaçan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohamud hakkında iktidara çağrıda...

Politika

Bir MYK üyesi, önümüzdeki süreçte açık kapı siyaseti izleyeceklerini belirterek, “HEDEP ile görüşürsek kamuoyuna duyuracağız” açıklamasında bulundu.

Politika

Özel, "Mesele bir mahkemenin ve ona cesaret veren bir genel başkanın, Anayasa'yı tanımamasıdır. Mesele bir devlet krizidir” dedi.

Politika

Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "CHP 81 vilayette ve tüm ilçelerde kendi adaylarıyla seçimi kazanacak şekilde seçimlere hazırlanmaktadır" açıklamasını yaptı.

Politika

CHP Genel Başkanı Özel, il başkanları ile bir araya geldi. Yerel seçimler ve tüzük kurultayı gündemli toplantıdan, kurultayın seçim sonrası...