• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.270 %1.79
22°

Çocuk Haberleri

çocuk haberleri ve güncel çocuk gelişmeleri, çocuk ile ilgili tüm video, çocuk fotoğrafları ve çocuk haberleri Gazete Münevver sitemizde


Eğitim

Laiklik Meclisi Üyesi Avukat Selin Nakıpoğlu, ÇEDES kapsamında çocuklara cami temizleten kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Ancak valilik soruşturma...

Spor

Eski milli futbolcu Mevlüt Erdinç, eşi Taleb Erdinç’ten 5 aydır haber alamadığını ve çocuklarının kendisine gösterilmediğini belirtti.

Güncel

Van’da dün kaybolan 12 yaşındaki Veysel Taşar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Taşar'ın ölümüne ilişkin 1 şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

Varto'da ilkokul öğrencisi P.A. ile Z.T.’nin şüpheli ölümlerinin ardından DEM PARTİ Muş milletvekilleri, Aile ve Sosyal Bakanlığı ile görüştü.

Güncel

İstanbul'da 11 yaşındaki Efe Özçelik, evinde ensesinden vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Güncel

Kayseri‘de okul arkadaşını bıçaklayarak öldüren 13 yaşındaki çocuk tutuklandı.

Kadın

Konya'da babası, 8. sınıf öğrencisi C.S.'yi kendisinden 15 yaş büyük Ali G. ile nişanladı. Nişan törenin görüntüleri ortaya çıkınca aile...

Güncel

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 13 yaşındaki A.Ş., av tüfeğiyle oynarken silahın kazara ateş alması soncu karşısında bulunan annesi Y.Ş. göğsünden vurdu.

Güncel

Batman'da şiddetli yağış nedeniyle sele kapılarak hayatını kaybeden Lalihan Güner’in kaybolan 3 torunun da cansız bedenleri bulundu.

Politika

EMEP Milletvekili Sevda Karaca, "1 öğün ücretsiz ve sağlıklı yemek" kampanyasını Meclis gündemine taşıdı.