• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.270 %1.79
22°

Batman Haberleri

batman haberleri ve güncel batman gelişmeleri, batman ile ilgili tüm video, batman fotoğrafları ve batman haberleri Gazete Münevver sitemizde


Politika

Kürtçe trafik uyarılarının silinmesiyle ilgili 15 bölge barosu tarafından ortak açıklama yapıldı, "Kürtçe milyonlarca yurttaşın ana dilidir" denildi.

Politika

DEM Parti, Batman'ın İkiköprü Beldesi'nde belediye eşbaşkanı seçilen Halil İbrahim Karabulut'un istifasına dair açıklama yaptı: "Halk ihanet edenleri affetmeyecek."

Politika

DEM Partili İkiköprü Belde Belediye Başkanı Avukat Halil İbrahim Karabulut, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Politika

DEM Parti'nin yaptığı ön seçim belediye eş başkan adayları belli oluyor.

Politika

DEM Parti’nin 10 kentte büyükşehir ve ilçe belediye eşbaşkan adayları ile meclis üyelerini belirlemek amacıyla yaptığı halk yoklaması sona erdi.

Güncel

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda Batman’a gidecek yolcular, yer hizmeti veren görevlilerin hatası sonucu yanlışlıkla Amsterdam uçağına bindirildi.

Politika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Zonguldak Karadeniz Ereğli limanında açıklama yaptı.

Güncel

Batman'da şiddetli yağış nedeniyle sele kapılarak hayatını kaybeden Lalihan Güner’in kaybolan 3 torunun da cansız bedenleri bulundu.

Politika

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Erdoğan'ın da katıldığı İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi.

Politika

Araştırmaya göre, hanenin aylık geliri düştükçe çocuklarının anadilinde eğitim görmesini isteyenlerin oranının artması dikkat çekti.