Sosyal medyada “Gebeş Kaplumbağa” lafıyla birçok kişinin sosyal medyadan tanıdığı Azadi Kaya’nın geçirdiği ağır bir hastalık nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Narin Güran cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan Hediye Güran adliyeye sevk edildi Narin Güran cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan Hediye Güran adliyeye sevk edildi

Hastaneden fotoğraf da paylaşıldı.

ekran-goruntusu-2024-01-21-114534 (1)

AZAD KAYA KİMDİR ?

1983 yılında hayata gözlerini açan Azad Kaya, 2023 yılı itibariyle 40 yaşındadır ve Türkiye’nin başkenti Ankara’da yaşamaktadır. Mesleği elektrik ustalığı olan Kaya, özel bir firma bünyesinde görev yapmaktadır.

Özellikle YouTube kanallarında sıkça karşımıza çıkan Azad Kaya, sokak röportajlarına katılarak ve güncel konular hakkında yorumlar yaparak dikkatleri üzerine çekmiştir. Kendisi, samimi ve eğlenceli tavrıyla izleyicileri tarafından sevilen bir kişilik haline gelmiştir.

Azad Kaya’nın öne çıkan konuşma tarzı, “gebeş kaplumbağa” ve “kanalize” gibi ifadelerle tanınmaktadır. Sokak röportajlarında gündemi değerlendirirken kullandığı bu özgün dil, izleyicileri güldürmekte ve onun videosunu izlemeye teşvik etmektedir.

Editör: Selda Manduz