Sinema TV

FOX TV'den iki dizi için karar | Final-senarist değişikliği

FOX TV ekranlarında yayımlanan Adım Farah dizisi için final kararı verilirken diğer iddialı dizi için ise senarist değişikliğine gidildi.

Abone Ol

FOX TV ekranlarında yayımlanan "Adım Farah" dizisi için final kararı verilirken diğer iddialı dizi için ise senarist değişikliğine gidildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Şahane Hayatım’da senarist değişikliğine karar verildi.

FOX’un çarşamba akşamları seyirciyle buluşan dizisi Şahane Hayatım etkili konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

“Şahane Hayatım” dizisinde her hafta tansiyon giderek artıyor. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk’u buluşturan dizide önemli değişiklik yaşanıyor. Çağrı Bayrak’ın yönettiği dizide senarist değişikliği yaşanacak.

Kulislerden sızan bilgilere göre kaderine karşı koyan bir kadının etkileyici hikâyesinin etrafında dönen olayların anlatıldığı dizinin 9. Bölümünden itibaren Meriç Acemi görevini devrediyor. O ismin de geçmişte Muhteşem Yüzyıl dahil birçok önemli işte imzası olan başarılı senarist Yılmaz Şahin olduğu konuşuluyor.

Şahane Hayatım, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 1 Kasım 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı dram ve komedi türündeki Türk televizyon dizisidir.