AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Avusturya maçından sonra "Bozkurt" işareti yapan Merih Demiral'a UEFA tarafından soruşturma açılmasının ardından, programını iptal ederek Türkiye-Hollanda maçına gitme kararı aldı.

'Emek ve Özgürlük İttifakı'nını büyütülmesi kararı alındı 'Emek ve Özgürlük İttifakı'nını büyütülmesi kararı alındı

A Milli Futbol Takımı, geçen gün Leipzig Stadyumu'nda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

UEFA, gol sevinci sırasında yaptığı "bozkurt" işareti nedeniyle Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı. Merih Demiral'ın sevinç kutlamasına ilişkin Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser'ın UEFA'dan yaptırım talebi üzerine Demiral'a disiplin soruşturması açılmasının ardından Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın Şuşa kentinde 6 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'ne katılacağı programını iptal etti. NTV'nin haberine göre Erdoğan'ın, Türkiye'nin 6 Temmuz'da saat 22.00'de Hollanda ile oynayacağı EURO 2024 çeyrek final maçını izlemek için Almanya'ya gidecek. Erdoğan daha sonra Washington'da 9-11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek NATO Zirvesi için ABD'ye gidecek.

Editör: Selda Manduz