Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kiler İplik Fabrikası önünde Bitlis kamu ve özel sektör yatırımları toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasındaki satır başları arasında Meclis'te AKP'li Alpay Özalan'ın TİP Milletvekili Ahmet Şık'a saldırısı da vardı.

Ahmet Şık'ı hedef alan Erdoğan "Gazi Meclis'in adabına yakışmayacak şekilde, provokatör bir marjinale kimlerin kol kanat açtığını gördük. Milletin Meclisinde millete, milli iradeye hakaret eden, dilinden kin ve nefret akan provokatörü ellerinden gelse demokrasi havarisi ilan edeceklerdi. Milletle ve milletin değerleriyle kavgalı bir avuç marjinal ana muhalefeti esir almıştır" dedi.

Bakırhan: Güçlü örgütlenme ile güçlü parti olabiliriz Bakırhan: Güçlü örgütlenme ile güçlü parti olabiliriz

Erdoğan şöyle deva etti:

"Halktan ve sokaktan tamamen kopmuş durumdalar. Milletimiz de bunları çok iyi görüyor. Ana muhalefetten ve yol arkadaşlarından ülkeye fayda gelmesi mümkün değildir. Türkiye'yi sıkıntılarından kurtaracak olan yine Cumhur İttifakı'dır. Bize güvenmeye devam edin. Nice zorluğun üstesinden nasıl geldiysek, hayal denilenleri başardıysak, Türkiye Yüzyılı'nı da aynı şekilde yapacağız."

Editör: Selda Manduz