Politika

Cem Yılmaz'dan '100 milyonluk' ev açıklaması

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’ın, İstanbul'un gözde muhitlerinden biri olan Levent'teki evini satmaya karar verdiğine yönelik iddiaları yalanladı.

Abone Ol

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’ın, İstanbul'un gözde muhitlerinden biri olan Levent'teki evini satmaya karar verdiğine yönelik iddiaları yalanladı.

10 Haber'den Müge Dağıstanlı, oyuncu Cem Yılmaz'ın İstanbul Levent'teki villasını 100 milyon liraya satılığa çıkardığını yazdı. Cem Yılmaz kişisel sosyal medya hesabından iddiaları yalanladı.

Yılmaz, "Bugün tuhaf bi şekilde curcuna yapılan fotoğraf, drone çekimi vs ile haber yapılan “evini satıyor” haberi artık şakadan çıktı ve maksatlı bir şeye dönüştü! Çok eğleniyorsunuz belli ama bu haberin amacı tam olarak nedir acaba? Uydurma olduğu gibi evin üstünde drone ne ?!?! O kısmı enteresan… Gülmedim komik değil." dedi.

NE OLMUŞTU?

Müge Dağıstanlı köşesinde Cem Yılmaz'ın evini satmaya karar verdiğini yazmış emlakçıya, ilanı internete koymamasını söyleyen oyuncu bu durumun gizli kalmasını istediğini belirtmişti. 

Yılmaz, kişisel sosyal medya hesabından evini satmaya karar vermediğini açıklarken "Çok eğleniyorsunuz belli ama bu haberin amacı tam olarak nedir acaba ? Uydurma olduğu gibi evin üstünde drone ne? O kısmı enteresan" diyerek kişisel alanına müdahale edilmesinden şikayet etti.

Cem Yılmaz’ın "CMXXIV" adını taşıyan yeni performansı, 7 Şubat 2024 tarihinden itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircilerle buluşacak.