Magazin

Bülent Ersoy ile Banu Alkan'ın Dilan Polat yorumu gündem oldu

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman 'Dünya Güzelleri Masada' adlı sohbet programında magazin ve güncel olayları kendi bakış açılarıyla değerlendiriyorlar.

Abone Ol

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, Dünya Güzellerim Masa'da programında Dilan Polat ile Engin Polat konuşuldu.

Bülent Ersoy, "Türkiye'nin gündeminde 2-3 aydır bir isim var: Dilan Polat. Tanıyor musunuz?" sorusuna "Yok ben tanımıyorum. Ama son zamanlarda ismini duydum o çorcuları demiyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Ersoy, "Sonradan görme! Varoş işler" sözleriyle magazin gündeminin en çok konuşulanlarından oldu.

"HANGİ GÜZELLİK BIRAKIN ALLAH AŞKINA!"

"Aynen kocasıyla cezaevinde şu an. Güzellik merkezi ve kara para aklama olayı" yanıtını alan Bülent Ersoy, şu açıklamayı yaptı:

"Ay hangi güzellik bırakın Allah aşkına! O güzellik merkezlerinin açılışına ben gittim. 6-7 kere. Sevim Alan hanımefendinin. Bir girdim bomboş.

BÜLENT ERSOY'DAN İLGİNÇ YORUM

Masa - sandalye 1-2 tane. Maskesiydi, kılıydı, tüyüydü bir şey yok mu?' diye sordum. Hiçbir şey yok. 'Onlar gelecek, biz şu an sadece açılış yapıyoruz' dedi. En son davet edildiğim vakit, 'Ama Bülent Hanımcığım benim davetlerime hiç icabet etmiyorsunuz, gelmiyorsunuz, neden?' dedi. "Hayatım hamileyim onun için' dedim.

Banu Alkan da "Özgüvene bak sen!" diyerek eleştiride bulundu. Bülent Ersoy Dilan Polat - Engin Polat çiftini kastederek "Sonra da bunlar patladı!" dedi. Banu Alkan "Ben o sonradan görme yaptıkları hareket. Hollywood taklidi hareketler..." ifadesi ile değerlendirmede bulunurken Bülent Ersoy araya girdi ve şöyle dedi:

"Hangi Hollywood ya! Hollywood'da böyle görgüsüzlük mü olur Allah aşkına! Bu ucuz davranışlar. Sonradan görme davranışlar. Varoş işler! Onun bunun parasıyla caka! Benim ağzım çok kıymetli. Ben görüşlere hep saygılıyımdır. Ben yorum dahi yapmam. 'Bülent Ersoy bizi konuştu' diye. Ben haberlerde bile bakmıyorum. Tuvalete gidiyorum"