Kültür-Sanat

Banu Alkan, "Yılmaz Güney" dedi, yönetmen konuyu değiştirdi

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman’ın yeniden bir araya geldiği Dünya Güzellerim Masada programı gündem olmaya devam ediyor.

Abone Ol

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman’ın yeniden bir araya geldiği Dünya Güzellerim Masada programı gündem olmaya devam ediyor.

Programda bu hafta Aşkı- Memnu konuşuldu. Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Ban Alkan’a  Aşkı- Memnu partnerlerin hangisinin daha uyumlu olduğu ve hangisini beğendikleri soruldu.

Bülent Ersoy, Müjde Ar’ı çok beğendiğini ifade ederek TRT yayımlanan başrollerinde Salih Güney ile Müjde Ar’ın olduğu Aşkı- Memnu’nun favorisi olduğunu söyledi.

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ uyumunu da beğendiğini söyleyen Ersoy, Nebahat Çehre’nin oyunculuğuna dikkat çekerek Çehre’ye övgüler yağdırdı.

Ersoy, “Bir kere o dizide Nebahat vardı, ne demek Nebahat” diye konuştu.

Banu Alkan ise Nebahat Çehre için,  “Yılmaz Güney’in de en büyük biricik aşkı” ifadelerini kullandı.

Banu Alkan’ın çıkışı üzerine yönetmen, “Yılmaz Güney” konusunu sonra konuşacaklarını ifade ederek programı başka konuya yönlendirdi.

Bunun üzerin Banu Alkan ise, TRT yayımlanan Müjde Ar ve Salih Güney’i beğendiğini ifade ederek Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in başarısının yadsınamayacağını söyledi.

Safiye Soyman ise TRT’de yayımlanan diziyi bilmediğini favorisinin Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat olduğunu söyledi.

HABER MERKEZİ